Bitlis 1 Şubesi

Eğitim Bir-Sen’den Yeni Atanan Milli Eğitim Şube Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-Bir Sen Bitlis Şubesi İl Yönetimi ve Tatvan  ilçe yönetimi tarafından, Tatvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev başlayan İzzet ORUK'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Eğitim Bir- Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir DURAK, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İzzet ORUK’u makamında ziyaret ederek, başarılar dilediler. Ziyarette konuşan Durak, “ Tatvan'da okul müdürü olarak çalışan İzzet ORUK'u başarılı çalışmaları ile biliyoruz, arkadaşımız daha önce  okullarda hizmet vermişti, kendilerinin Tatvan eğitimine de olumlu katkılar sunacağına inanıyoruz. Şube müdürümüzün Tatvan ilçemizin eğitimdeki çıtasını yükseltmek için ciddi çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. Yapacakları her türlü yararlı çalışmada Eğitim Bir-Sen olarak yanlarında olacağız. Bu vesileyle yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Eğitim Bir -Sen ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürler eden Şube Müdürü İzzet ORUK'ta, gayretiyle, canla, başla Tatvan eğitiminin kalitesini artırmak ve çıtasını muhafaza etmek için tutmaya çalıştıklarını belirterek konuşmalarını sonlandırdılar.