Bitlis 1 Şubesi

DELEGE SEÇİM SONUÇLARI

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi olarak, Merkez, Ahlat, Adilcevaz,Tatvan,Güroymak, Hizan, Mutki  ilçelerimiz ve  Bitlis Eren Üniversitesi olmak üzere 8 seçim bölgesinde  sendikamızın 4. Olağan Kongresi öncesi gerçekleştirdiğimiz Delege  seçimlerimizi tamamladık.

Sonuçların ülkemiz, ilimiz, sendikamız ve tüm üyelerimiz için hayırlara vesile olmasını dileriz. Barış ve huzur ortamında gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizin tüm kademelerinde görev alan, sorumluluk bilinci ve aidiyet duygusuyla sandık başına gelerek oyunu kullanan tüm üyelerimiz başta olmak üzere yol arkadaşlarımıza ve gönül dostlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyoruz.

Güçlenerek çıktığımız bu seçimin 15 Ekim 2022’de gerçekleştireceğimiz Şube 4. Olağan Kongre sonucunun habercisi olduğunun bilincinde olarak, Eğitim-Bir-Sen mefkûresine hizmet etmek isteyen herkesi refik kabul ederek, seçim sonuçlarının omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun ve kutlu davamızın idrakinde olarak, irademizi eğitim çalışanlarının hakları için kullanarak üyelerimizin hassasiyetlerini gözeterek, şube başkanlıkların, delegeliklerin, temsilciliklerin geçici; ülkemizin ve eğitim-öğretim ihtiyacımızın pâyidar olduğunu unutmadan; sürekli olarak niteliği, özgünlüğü, irfânı hedefleyerek, hiçbir rehavete düşmeden sendikal çalışmalarımızı ilkeli ve kararlı bir biçimde hep birlikte yürek yüreğe, omuz omuza sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Ekip arkadaşlarımızla birlikte üyelerimize verdiğimiz söze sadık kalarak emeğimizi, ekmeğimizi ve teşkilatımızı büyütmeye devam ettirmekte kararlıyız.

İyi ki varsınız..

                                                                                                                        Cabir DURAK

       Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı

 

EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ SENDİKASI BİTLİS 1 NOLU ŞUBE 4. OLAĞAN GENEL KURUL DELEGE SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ