Bitlis 1 Şubesi

Üniversite İş Yeri Temsilciliği Açılışı

 

 

Sendika işyeri temsilcilik odası açıldı

 

Bitlis Eren Ünüversitesi'nde Sendika İşyeri Temsilcilik Odası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zeki Argunhan, Eğitim-Bir-Sen Bitlis Eren Üniversitesi Temsilcisi Savaş Gültekin’in birlikte kestiği açılış kurdelesi ile işyeri temsilciliği odası hizmete açıldı.

 

İşyeri temsilciği odasının açılışına bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, “Eğitim-Bir-Sen, 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu ve Başbakanlık Genelgesi çerçevesinde işyerinde en fazla üyeye sahip olan yetkili sendikaya ait olan iş yeri temsilciliği odası açılışı için buradayız. İşyeri Temsilcilik Odası, personelle daha iyi diyalog kurulması açısından çok önemlidir. İdare ile personel arasında bir köprü vazifesi gören sendikamız, her zamanki gibi hizmet sendikacılığını artırarak devam ettirecektir” dedi. Ayrıca açılışa katılan Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Yönetim Kurulu ekibine, Bitlis Eren Üniversitesi İş Yeri Temsilciliği yönetimine ve bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan davetlilerimize geldikleri için teşekkür etti.

 

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Eren Üniversitesi Temsilcisi Savaş Gültekin ise, temsilcilik odası açılması için Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlük binasında yer veren Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’a teşekkür etti.

 

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Argunhan, “İlgili Kanun ve Genelgelere istinaden bugün bu Sendika Temsilci Odası’nı hizmete açıyoruz. Bu odanın Üniversitemiz çalışanlarının sorunlarının çözümünde yardımcı olmak, onların özlük haklarını korumak, çeşitli diyaloglar kurmak adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.