Bitlis 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen'den Fedakar Öğretmene Plaket

Eğitim-Bir-Sen'den Fedakar Öğretmene Plaket

Bitlis’te meslekte 44 yılını tamamlayan öğretmene Eğitim-Bir Sen tarafından plaket verildi.

Muştakbaba İlkokulunda 44 yıldır öğretmenlik yapan ve binlerce öğrenci yetiştirerek onlara ışık olan fedakar öğretmen Tahsin Asrav Eğitim-Bir-Sen tarafından ödüllendirildi. Eğitim Bir Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, sendika yönetimiyle birlikte Tahsin Asrav’a gösterdiği azim ve fedakarlıktan dolayı teşekkür ederek, plaketle ödüllendirdi. 

Bitlis’te böyle başarılı eğitimcilerin çıkmasından çok memnun olduğunu belirten Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Cabir Durak, öğretmenliğin özveri ve fedakarlık mesleği olduğunu dile getirdi. 



Cabir Durak, "Bitlis’te 44 yıldır Muştakbaba İlkokulu öğretmenlerinden Tahsin Asrav, olağanüstü bir fedakarlık, sevgi ve özveriyle çalışmış, kararlı bir şekilde aldığı görevi yerine getirmiştir. Bu çalışması ile eğitim mesleğinin ne kadar önemli olduğunu ortaya koyduğu gibi,  davranışı ve pedagojik fedakarlığı ile ilimizde örnek oldu. Biz Eğitim-Bir-Sen olarak, ilkesel anlamda her türlü başarının her zaman ve mekanda fikriyatına bakılmaksızın takdir edilmesi, ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. İşte bunun için Bitlis Eğitim-Bir-Sen olarak Tahsin Asrav hocama, yönetim kurulu olarak ziyaret ettik. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, tebrik ve takdirlerimizi sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi. 



Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden öğretmen Tahsin Asrav da, eğitimin hayatın her alanında uygulanması gerektiğini belirtti.