Bitlis 1 Şubesi

Bir Bilenle Bilge Nesil Ziyaretimiz

Bir Bilenle Bilge Nesil projesi kapsamında kitap okuma yarışması yapılacak okullara ziyaret.

MEMUR-Sen, Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi tarafından düzenlenen 'Bir Bilenle Bilge Nesil' projesi kapsamında düzenlenen liselerarası kitap okuma yarışması yapılacak okullara ziyaret yapıldı.

Ziyarette konuşma yapan Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, öğrenci odaklı bir organizasyon düzenlendiğini ve bu organizasyonla geleceğe yatırım yaptıklarını belirtti. Cabir Durak, "Öğrenciye dokunan ve öğrenciye dokunduğumuz zaman geleceğe dokunduğumuzu hissedebileceğimiz bir organizasyonun içindeyiz. Bu yüzden geleceğe dokunduğumuzu hissedebileceğimiz her organizasyon, aslında bir nevi kendimize yapmış olduğumuz yatırımdır" açıklamasında bulundu.

Gelip geçici olduklarını söyleyen Cabir Durak, "Yarının nesli sizler, genç, dinamik ama donanımlı bir şekilde bizim yerlerimizde hizmet vereceksiniz. Bu yüzden size bir nebze katkımız oluyorsa, ne mutlu bize" dedi.

Ziyarette bu yıl uygulanacak projelerin tanıtımı için Eğitim Bir-Sen İl Başkan Yardımcısı Necip Dinç ve organizasyon hakkında fikirlerini paylaşan Genç Memur-Sen Başkanı Ayetullah Aslan’da bir konuşma yaptı. Ziyaretin sonunda, Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Davam İsimli kitabı öğrencilere dağıtıldı.