Bitlis 1 Şubesi

Okul Ziyaretlerine Hız Verdik

Eğitim-Bir-Sen Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ziyaret kapsamında Bitlis Merkez İlçemizde Şehit Öğretmen Ergin Komut İlkokulu,  Necibe Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret edilerek, okul idarecileri, sendika üyeleri ve eğitim çalışanları ile bir araya gelindi.

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, Şube Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte okul çalışanlarının ziyaretinde bulunup, öğretmen odalarına girerek, eğitim çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Okul ziyaretleri dolayısıyla açıklamalarda bulunan Durak;"Köklü değişikliklerin yapıldığı süreçlerin eş güdümlü bir şekilde paydaşlarla görüşülerek şekillendirilmesinin, hedeflenen amaca ulaşma açısından elzem olduğu tecrübelerle yaşanan bir gerçektir. "dedi.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın

Emeğin gelirini azaltma yönündeki adımlardan vazgeçilmesi gerektiğini vurgulayan Durak, Gelir vergisindeki artışa ve bu nedenle kamu görevlilerinin maaşlarındaki azalışa sessiz ve tepkisiz kalmamızı kimse beklememeli, emeğin gelirini azaltma yönündeki adımlardan vazgeçilmelidir" ifadelerini kullandı.