Bitlis 1 Şubesi

Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, Bitlis Eren Üniversitesinde çeşitli makamlara atanan üyelerimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak “Bu hizmete ilk başladığımız yıllarda çok kısıtlı olan imkânlarla arkadaşlarımızın unutulmaz fedakârlıklarıyla çalıştık. Bugün Bitlis’te Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi olarak yaklaşık 3 bin 100 üyemiz var. Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi olarak tüm çalışanlara, üyelerimize hizmet etme noktasında sorumluluk bilinciyle yarış halindeyiz. Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi’nin yeni yönetim kurulunun bize kattığı taze heyecan ve enerjiden dolayı sevinçliyiz.” dedi. 

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kişiler ve makamlar devamlı değişir ama asil olan şey bizden beklentisi olanlara karşılıksız hizmet anlayışının devam etmesidir. Biz yeni yönetim kurulu olarak tüm arkadaşlarımla, eğitim camiasında yaşanan sorunlara çözüm bulma noktasında sorumluluk alan, projeler üreten, ürettiği projeleri sadece sendika üyelerimizle denil tüm eğitim çalışanlarıyla paylaşarak hayata geçirilmesi için mücadele eden, sendikal zeminde hoşgörü içerisinde çalışmayı temel ilke olarak kabul eden bir anlayışla yola çimiyoruz. Eğitim-Bir-Sen camiası olarak yetkili ve etkili sendika olmanın mutluluğunu yasıyoruz. Bu uğurda çaba gösteren herkese teşekkür ediyor, elde edilen başarıdan ötürü kutluyorum.” dedi.