Bitlis 1 Şubesi

Üniversiteli Gençlerle Buluştuk

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube yönetiminin organize ettiği buluşmada Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak üniversite gençliğiyle bir araya geldi.

Bitlis Genç-Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, Akademik  Düşünce Eğitim ve Medeniyetler (ADEM) Topluluğu üyeleri, Gençlik Merkezi Yöneticisi ve Üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Şube Başkanı Cabir Durak, “Vatanına ve iradesine sahip çıkarak tüm mazlumlara örnek olan milletimizin asil duruşu, medeniyetimizin ne denli yüksek seviyede idrak edildiğinin göstergesidir. Darbeye karşı başlayan direniş; eğitim, kültür, ekonomi ve demokrasimizde yeniden yapılanmaya gidilerek taçlandırılmalıdır. Millet olarak direniş ve diriliş ruhuyla kaynaşır ve yenileşirsek aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız hedef kalmayacaktır” dedi.

Üniversitelerde ve kredi yurtlar kurumunda gençlik projelerinin ivme kazanarak devam etmesi gerektiğini kaydeden Durak, “Sendika olarak, gençliğin hayallerine destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bizim davamız gençlikle birlik olmaktır” şeklinde konuştu.